Krachtig èn zorgvuldig tanden bleken

Het aanbod van onze effectieve behandelingen reikt verder dan laserontharing. Ook voor het bleken van uw tanden kunt u bij Total Body Shape Heerhugowaard terecht voor zorgvuldige behandelingen, met het daarbij behorende optimale resultaat.

Dit resultaat kunnen we u verzekeren doordat wij te werk gaan met de Robo Pro premium white bleeklamp. Deze staat bekend om zijn kracht en mogelijkheden, en heeft de voorkeur van zowel beauty professionals als tandartsen.

De Robo premium white bleeklampen

Wij hebben gekozen om te werken met de Robo pro – premium white bleeklamp. Deze lamp heeft namelijk een gemoderniseerde uitrusting waardoor de behandeling zo nauwkeurig mogelijk kan verlopen. De Robo pro beschikt over een ingebouwde temperatuurregulator, die ervoor zorgt dat de lamp een constante temperatuur aanhoudt, voor het mooiste resultaat. Daarnaast zorgt een slimme microprocessor voor optimale bleekkracht bij de passende bleektemperatuur. Kortom, de Robo pro zorgt voor een efficiënte en veilige behandeling. Als specialist hecht SkinSmile veel waarde aan patiëntveiligheid en de kwaliteit van de behandelingen.