Body Sculpting Laser Slimming

Behandelingen die je kan uitvoeren met het BodySculpting laser slimming apparaat.

Electrolipolyse

Electrolipolyse of elektrolipoforese is een esthetische behandeling die werkt om gelokaliseerde vetten en cellulitis te bestrijden. Dit is echter een procedure die niet wordt aanbevolen voor mensen met huidwonden, lokale infecties, diabetes en vleesbomen.

Behandeling met elektrolipolyse bevordert de afbraak van vetcellen en vergemakkelijkt hun uittreding. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het gebruik van elektrolipolyse effectief is bij de bestrijding van gelokaliseerd vet en cellulitis, maar er worden betere resultaten waargenomen als de persoon ook traint en een caloriearm dieet volgt.

InfraRed

Een van de beste methoden voor de overdracht van warmte is infraroodstraling. De behandeling verwarmt het gebied aangenaam, dringt diep door in vetweefsel, stimuleert het metabolisme en maakt het vrijkomen van toxinen en vetzuren mogelijk. Dankzij een speciale selectieve golflengte geeft de foto-biologische straling alleen warmte wanneer het de vetlagen bereikt, waardoor de temperatuur en daarmee de enzymatische activiteit, die lokale lipolyse stimuleert, de afzettingen van triglyceriden in vetzuren en glycerol, Die vervolgens worden vrijgegeven in de bloedsomloop om te worden gemetaboliseerd en geconsumeerd als energieke bron door spiercontractie.

BodySculpting

De behandeling produceert een spierstimulatie voor gericht werk, de apparatuur varieert frequenties en golfvormen op de verschillende typen van spiervezels, waardoor de perfecte aanpasbaarheid van de behandeling mogelijk is. Speciaal voor afslanken, huidverstrakking en lymfedrainage.

Low Level Laser

klinisch onderzoek en de verhalen van veel deskundigen op het gebied van gezondheid tonen aan dat therapie met rood licht een effectieve, veilige en natuurlijke behandeling is voor :

  • Gewichtsverlies
  • Omvang vermindering
  • Vet reductie
  • Cosmetische verbeteringen

Drainage
Door middel van drainage worden de aanwezige gifstoffen in uw lymfen verwijderd en zorgen we dat uw lymfevatenstelsel weer normaal zal functioneren. Het vasthouden van vocht wordt hiermee effectief verminderd en uw lichaam wordt gestimuleerd weer zelf vet te verbranden.

Het meest bekende probleem is vocht vasthouden en moeizaam kunnen afvallen. Vooral de buik, benen en billen zijn veel voorkomende probleemzones waar vocht zich kan ophopen. Maar ook klachten als hoofdpijn, vermoeidheid, gebrek aan energie, stress en rusteloze benen kan wijzen op blokkades in de lymfen. In dit soort situaties kan lymfedrainage behandeling effectief uw klachten verminderen.

Hoe ziet een behandeling eruit?
Iedere behandeling bestaat uit vier fases.
In de eerste drie fasen worden de spiervezels geactiveerd om vet te verbranden en worden bovendien de spieren versterkt.
De laatste fase bestaat uit lymfe drainage om het lichaam te ondersteunen bij het afvoeren van afvalstoffen.
We adviseren 2 behandelingen per week, dus 8 behandelingen in een maand voor een optimaal resultaat.
Voor het meest optimale resultaat worden de behandelingen gecombineerd met de Body Wrap.